2011. július 26., kedd

Rónay László: Katolikus költők antológiája - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Katolikus költők antológiájaA könyv listaára: 3950 Ft. Leírás:
Bizonyos értelemben paradox, hogy éppen a modernizációt képviselő Nyugat égisze alatt újult meg a magyar katolikus költészet a múlt század elején. Rónay László összeállítása a huszadik századi magyar líra e korszerű, mégis alapvetően konzervatív, ugyanakkor az emberi önmegvalósítás számára teljes értékű művészi szemléletmódot biztosító vonulatát tárja az olvasók elé egy igen gazdag antológia keretében. A gyűjteményt a nyugatosok nyitják, az élen Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című verse olvasható, a sorban őt a nagy klasszikusok, Juhász Gyula, Tóth Árpád és Babits (csak a katolikusok) követik. A válogatás ezután átível a századon, helyet kapott benne Illyés és Radnóti, terjedelmes korpusszal Sík Sándor és Pilinszky, de olyan ma kevésbé ismert neves alkotók is, mint Kunszery Gyula vagy Toldalagi Pál, Fáy Ferenc vagy Csanád Béla. Az utóbbi évtizedekből, illetve a kortársak közül Szabó Ferenc, Czigány György, Kalász Márton, Parancs János és Nagy Gáspár. A névsort a kiváló kortárs jezsuita költő, Sajgó Szabolcs zárja. A szerzők listájával és az összeállító, Rónay László utószavával záródó antológiát feltétlenül érdemes ajánlani a vallásos líra iránt érdeklődőknek. ISBN: 978-963-9862-21-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:33
. Rónay László: Katolikus költők antológiája - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése